Jordi Morillas: "Qualsevol conseller delegat d’una empresa de l’Ibex35 cobra de mitjana 112 vegades més que els seus treballadors"Per Àngel Beumala
El Llaç, núm. 545, juny 2018, pàg. 15 Una cinquantena de persones es van aplegar el dijous 17 de maig a la sala d’actes de la Federació Obrera de Molins de Rei per escoltar Jordi Morillas, membre d’Opcions de Consum Responsable, una cooperativa integral de consum i serveis que té per objectiu desenvolupar el mercat social i facilitar l’economia solidària.

 La xerrada estava emmarcada dins la campanya “El consum com a eina de transformació social per construir la República” que està portant a terme l’Assemblea Nacional Catalana, en la qual –tal com es va dir en la presentació– “es proposa a la ciutadania la necessitat de repensar el nostre consum i fer-nos clients d’empreses catalanes que, a més d’oferir un bon servei a preus competitius, són lleials al país i a la seva voluntat política, i treballen amb els valors ètics i socials que responen a la República que volem”.